Banori i Kalasës: Na grinë hajdutët, policia në gjumë

Një banor i Kalasës denoncon në Saranda Web vjedhjet e një pas njëshme në këtë fshat, ndërkohë nga ana e policisë nuk ka asnjë reagim.
Përshëndetje Saranda Web
Në fshatin Kalasë të Delvinës brenda 3 netëve kane hapur 2 banesa dhe policia fle gjumë dhe nuk ka zbuluar asnjë autor deri tani.

Ndërkohë nga ana e Policisë nuk ka asnjë komunikatë për këto ngjarje, ashtu sikundër policia nuk ka nxjerrë komunikatë për vjedhjen dhe djegien e një banese në Rusan.