Atleti sarandiot Alush Cukari ka marrë pjesë në Maratonën e zhvilluar ne Tirane diten e diel me date 15 Tetor 2017, Me pjesmarrje atletë nga 40 vende të botës. Ai ka garuar në maratonën e zhvilluar ne Tirane dhe ka arritur të rënditet i dhjeti. Ai ka përfaqësuar Ujësjellsin e Sarandës, ku Drejtori i Ujesjellsit ne Sarandes Sheme Lulo i ka ofruar nje shperblim për të shkuar në Tiranë. Ai ne Tirane gjate nje interviste qe ka realizuar ne RTSH ka falenderuar Drejtorin e Ujsjelles Kanalizimeve Sarande per mbeshtetjen e treguar prej tij dhe kerkon mbeshtetjen dhe te Bashkise se Sarandes.

Loading...

 

loading...
loading...