2000 anëtarë dhe simpatizantë të PD zgjedhin kandidatin për kryetar të Bashkisë Sarandë

04/12/229:45

Shperndaje:

Proçesi i votimit për Primaret e Bashkisë Sarandë zhvillohet në selinë e Degës së PD Sarandë. Përveç 1200 anëtarëve, për procesin e votimit janë regjistruar edhe 1040 simpatizantë.

Kanditatët për Primaret Sarandë janë:

  1. Ardit Cikuli
  2. Armando Magllara
  3. Ilir Nikolla
  4. Spiro Vaso

Për Bashkinë Konispol do të jenë 3 qendra votimi: Konispol, Mursi dhe Shalës.

Kanditatët për Primaret Konispol janë:

  1. Aleksandër Lokoshi
  2. Fatmir Shero

Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.