Vidhet gjatë natës motoçikleta me targa CAA 986

Nje motociklete e parkuar perpara pallatit eshte vjedhur gjate nates ne Sarande.
Pronari i saj denoncon ne Saranda Web se vjedhja e motocikletes me targe CAA 986 eshte kryer rreth ores 04 te mengjesit.
Pronari ka bere kallezim edhe ne Polici, ndaj se ciles apelon hetimin e rastit dhe ndjekjen e kamerave te sigurise ne bizneset perrreth zones ku u krye vjedhja.