VIDEO/ Ekspertiza në Korfuz: Shqiptari vari veten

Per vetevarje flet mjeku ligjor ne Korfuz, pas kryerjes se ekspertizes ne kufomen e gjetur paraditen e djeshme ne Kato Korakiana.
Ne vendin e ngjarjes jane gjetur nje litar dhe dokumentat e shqiptarit 35-vjecar Skënder Toska, i zhdukur prej prillit te ketij viti.