U-19/ Përfundon në Sarandë takimi ndërmjet Butrintit dhe Futboll Republik

Ka përfunduar në barazim 0-0 takimi midis Butrintit të Saranfës dhe Futboll Republik.
Pas këtij barazimi duket se shpresat e 19-vjeçarëve sarandiotë për t’u ngjitur në Kategorinë Superiore po shuhen, pasi Futboll Republikë është ekipi rival që kryeson tabelën.
Aktualisht Futboll Republik gjendet në krye të tabelës në kuotën e 31 pikëve, ndërsa Butrinti në vendin e dytë me 26 pikë.