Tragjedia në Greqi: 50 të vdekur dhe 150 të plagosur nga zjarret

Shkon në 50 persona numri i viktimave dhe më shumë se 150 numri i të plagosurve nga zjarret e rëna në pyjet dhe që më pas kanë deportuar në qendrat e banuara të Athinës.
Qeveria greke ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme duke kërkuar ndihmë ndërkombëtare për të përballuar zjarret që kanë djegur dhjetëra shtëpi.