Tradita “zhytet”, por asnjëherë nuk “mbytet”

U zhvillua Kupa e Shqiperise në not, ku Butrinti zuri vendin e parë për meshkuj.
Në pishinën 50 m të Akuadromit të Tiranës, garuan rreth 200 notarë nga 11 ekipe shqiptare dhe të diasporës.
Notarët sarandiotë treguan se tradita “zhytet”, por asnjëherë nuk “mbytet”