Të huajt për qytetarët e Sarandës: Ju hëngri pisllëku

15 shtetas të huaj me banim në Sarandë kanë ndërmarrë një aksion për pastrimin e një prej zonave më të ndotura të qytetit, por ata në fund të këtij aksioni kishin edhe një mesazh për qytetarët e Sarandës:
“Ne pastruam vjet, pastruam edhe këtë vit, por nuk do ta bëjmë këtë edhe vitin tjetër, nëse ju nuk ndryshoni mentalitetin për pastrimin dhe mbajtjen pastër të mjedisit tuaj”