Shpresë për familjet në nevojë/ Ushtria dorëzon pako ushqimore në Bashki

Një sasi ndihmash ushqimore ka mbërritur në këto momente në Bashkinë e Sarandës.

Pakot ushqimore janë dorëzuar nga Ushtria si pjesë e operacionit humanitar.

Deri tani në bashkitë e Sarandës Delvinës, Konispolit dhe Finiqit janë shpërndarë rreth 4.000 pako ishqimore, pa llogaritur pakot ushqimore të shpërndarë nga donatorë të ndryshëm.