Rruga e Lumit të Vlorës, një mundësi zhvillimi turistik për Bregdetin

Kryeministri Edi Rama ka shkuar ditën e sotme në Vlorë, ku ka parë nga afër rrugën e re përgjatë Luginës së Lumit të Vlorës, në të cilën ku ka përfunduar segmenti i parë e ka nisur segmenti i dytë.
Ky aks nis nga By Pass-i i Vlorës dhe del në bregdet, në Qeparo. Teksa shikonte punimet e kësaj rruge, Rama është takuar me disa banorë të zonës, ndërsa për të përshëndetur kryeministrin nuk ka munguar dhe as iso-ja labe.

ERTV Live😊: Në Luginën e Lumit të Vlorës, ku ka përfunduar segmenti i parë e ka nisur segmenti i dytë, i rrugës prej 100 km që nis nga By Pass-i i Vlorës dhe del në bregdet, në Qeparo😊 Ky korridor i ri turistik e bujqësor, lidhet me degëzimin Gusmar – Kuç dhe del në Tepelenë,, duke integruar ofertën turistike të dy zonave të mahnitshme të Shqipërisë😉#Shqipëriaqëduam☀🇦🇱

Gepostet von Edi Rama am Freitag, 6. September 2019