Rigel Balili: Pas stadiumit fillojme edhe ujesjellesin

VIDEO
Pas fillimit te punimeve ne stadiumin e Delvines, kryetari i Bashkise Rigels Balili flet per objektivat dhe premtimet.
Premtimi per ujin e pijshem po realizohet, projekti fillon se shpejti zbatim