Organizata e Veteranëve Sarandë, feston mbylljen e vitit

Organizata e Veteranëve të qytetit të Sarandës ka festuar mbylljen e vitit me një kokteil të zhvilluar në një nga lokalet e qytetit. Organizata ka shpërndarë disa tituj për pasardhësit e veteranëve si dhe ka antarësuar disa pasardhës të rinj. Gjithashtu Organizata ka uruar një vit të mbarë e të begatë për vitin 2016. I pranishëm në këtë aktivitet ishte edhe nënkryetari i Bashkisë Sarandë Jorgo Mitro.