Nisma e Luleve zhvillon aksionin e radhës për pastrimin e detit në Ksamil

Sot Nisma e Luleve (Dhuro një lule për Sarandën) dhe Spiranca Diving Center vazhduan me aksionin nr. 13 të pastrimit të tabanit të Detit Jon në zonën e Ksamilit.
Sot u pastruan dhe 63 goma duke e çuar numrin total në 1143 goma të pastruara nga deti.
Mos e ndosni detin. Ta ruajmë vendin tonë!
Vazhdojmë…

VIDEO