Nis shpërndarja e hipotekave për sheshet e ndërtimit të bllokuara prej 25 vjetësh

Fillon në Sarandë shpërndarja e hipotekave për sheshet e ndërtimit në zonën e Turizëm – Kanali i Çukës, të cilat kanë qenë të bllokuara prej 25 vitesh.
Gjatë këtij aktiviteti drejtuesi i Kadastrës Sarandë Ardian Kola ka ftuar qytetarët të aplikojnë online për të marrë shërbimet nëpërmjet e-albania, duke shmangur kështu radhët dhe pritjet nëpër dyert dhe sportelet e institucioneve.

Fillon në Sarandë shpërndarja e hipotekave për sheshet e ndërtimit në zonën e Turizëm – Kanali i Çukës, të cilat kanë…

Gepostet von Saranda Web am Dienstag, 14. Januar 2020