Moti gjate festave: Parashikimi nga 24 dhjetor deri 5 janar

 

Sipas parashikimit te metereologeve greke, ne Sarande pergjate periudhes nga 24 dhjetor deri ne 5 janar do te  mbaje mot i kthjellet dhe vranesira qe nuk pritet te sjellin shira.
Temperaturat nuk priten te zbresin me poshte se -1 grade celsius, ndersa era ne det nuk pritet te kaloje 3 balle.