Më shpejt drejt Sarandës, hapet për qarkullim Bypass i Fierit

Eshte hapur prej dites se sotme nje kah i kalimit te mjeteve ne Bypass e Fierit.
Ashtu sic ishte paralajmeruar, levizja e mjeteve drejt Sarandes prej dites se sotme behet nepermjet ketij segmenti te ri rrugor, cka ben qe levizja drejt Sarandes te behet duke shmangur kalimin ne segmentin Mbrostar-Levan dhe mberritja ne Sarande te jete me e shpejte.