Mbledhja e Keshillit Bashkiak zhvendoset ne Ksamil. Ja diskutimet

Mbledhja e Keshillit Bashkiak diten e sotme  eshte zhvendosur per t`u zhvilluar ne Ksamil.
Gjate mbledhjes, ne te cilen ka munguar kryetarja e bashkise dhe kryetari i opozites, dhe ku ka patur diskutime dhe debate te forta, eshte diskutuar rreth masave per nje sezon turistik te mbare
VIDEO