Leonidha Papa: Ne Shqiperi jane akoma 6.000 ushtare greke te pagjetur

Gjate emisionit SKANER i ftuar perballe gazetarit Geraldi Bregu, kreu i OMONIA Leonidha Papa eshte shprehur se ne Shqiperi jane vrare 8 mije ushtare greke.
Nga keta jane gjetur vetem eshtrat e 2 mije ushtareve dhe jane pa gjetur ende 6 mije ushtare.