KUJDES: Hidhen në treg përsëri kartëmonedha fallso


Kartëmonedhat fallso rihidhen në treg përsëri në Sarandë. Rasti më i fundit është denoncuar në Policinë e Sarandës nga një shitëse. Një person ka shkuar në dyqanin ku ajo punonte dhe ka bërë blerje në vlerën e 30,000 lekëve të vjetër dhe pagesën e ka bërë me kartëmonedha të fallsifikuara.
Në Sarandë kishte disa muaj që nuk ishin denoncuar raste të përdorimit të kartëmonedhave fallso, që të bën të mendosh se përdoruesit e tyre janë riaktivizuar me “furnizim të ri” tani që po afrojnë edhe festat e fundvitit.