Kthehen nga Greqia, gjejne banesat e vjedhura

Komisariati i Policisë Sarandë njofton per 2 raste vjedhje banesash, pronaret e te cilave i kane konstatuar vetem pas kthimit nga Greqia.
Rasti i pare i perket nje shtetasi vjeç 73, banues në Sarandë, i cili kallëzon se kur ka ardhur nga Greqia ka konstatuar vjedhjen e banesës. Mesohet se hajdutet i kanë marrë 500 euro dhe dy ora dore.
Ndersa rasti i dyte i perket nje shtetasi vjeç 55 banues në fshatin Mursi, i cili kallëzon se kur ka ardhur nga Greqia ka konstatuar vjedhjen e banesës. Ne rastin e vjedhjes ne Mursi hajdutet kanë marrë 2 televizorë, 1 DVD dhe disa enë kuzhine.
Policia njofton se per te 2 rastet po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve.