Koronavirusi/ Bizneset në Sarandë fillojnë pezullimin e aktiviteteve

Pas Tiranës dhe Durrësit, edhe bizneset në Sarandë kanë filluar të ndërpresin aktivitetet e tyre si masë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Një nga këto biznese në Sarandë është edhe Grand Hotel Saranda, të cilët kanë njoftuar ditën e sotme se pezullon aktivitetin .

Stafi i Hotel Grand Sarande ne baze te situates emergjente ju njoftojme se do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte!Ju lutem mos abuzoni !
Ruajme klientet,ruajme vetveten dhe njekohesisht gjithe shoqerine !
Faleminderit per mirekuptimin, shkruhet në njoftimin e Hotel Grand Saranda.