Kopshtet dhe shkollat në Delvinë ku janë identifikuar rastet me Covid-19

Delvinë; Ndihmës mësuesja e cila sot ka rezultuar pozitive me Covid-19 ka dhënë mësim në shkollat, Xhelal Berberi, Kosta Cavo dhe shkollën e fshatit Lefterhor.
Edukatorja punonte në fshatin Fushë Vërri, ndërsa sanitaria në Kopshin Qendër.
Ka nisur hetimi epidemiologjik, jane karantinuar te infektuarit dhe kontaktet e tyre.

Po bëhen dezifektimet ne godinat ku rezultuan pozitiv pjestar të stafit, ndërsa deri nesër do të kete një vendim nesë shkollat dhe kopshtet do të hapen për nxënësit.