Komisioni i Disiplinës rrëzon Butrintin, por Delvina ndërshkohet ashpër

Komisioni i Disiplinës në FSHF ka rrëzuar kërkesën e KS Butrintit për fitore të takimit në tavolinë, por ndërshkimet ndaj Delvinës kanë qenë të ashpra.
Kështu, ekipi i Delvinës, për sjellje të gabuar të spektatorëve duke përdorur fjalë fyese dhe hedhur mjete ndezëse brenda rrethimit të fushës, në bazë të nenit 66/1 të KDS dënohet me gjobë në masën 100.000 (njëqindmijë) lekë dhe zhvillimin e 4 (katër) ndeshjeve pa spektatorë në stadiumin përkatës.
Gjithashtu lojtari i KF “Delvina”, Ardian Xhibro, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të nenit 49/1/a) të KDS, dënohet me 8(tetë) ndeshje pezullim nga aktiviteti.