SHARE


Janë gjetur këta çelsa, kërkohet personi që i ka humbur.
Këta çelsa janë gjetur ditën e sotme në Ksamil dhe personi që i ka gjetur ka kontaktuar me Saranda Web për të njoftuar gjetjen e tyre.
Kushdo që i ka humbur ose ka dijeni se ndonjë mik i tij ka humbur çelsat e automjetit, të na kontaktojë në Saranda Web 

loading...
loading...