Ja si përfituan Butrinti dhe Delvina nga përjashtimi i Këlcyrës

Ekipet e Butrint te Sarandes dhe Delvines kane dale te perfituar nga perjashtimi i Kelcyres nga kampionati i Kategorise se Dyte.
Per ekipin e Butrintit duket se gara per rikthimin ne Kategorine e Pare eshte rihapur, pasi Butrinti ndodhet i katerti ne klasifikim ne kuoten e 20 pikeve, nderkohe qe 2 ekipeve te tjera me lart ne renditje Elbasanit dhe Orikut u jane hequr piket e marra nga takimet me Kelcyren.
Edhe ekipi i Delvines ka perfituar nga perjashtimi i Kelcyres pas heqjes se 3 pikeve edhe ekipit te Devollit, duke bere qe Delvina te ngjitet ne vendin e peste direkt ndjekesi me i afert i Butrintit.
Per ekipin e Butrint fusha e Kelcyres ishte kthyer ne makth pasi lojtaret e Butrintit ishin dhunuar ne kete fushe gjate vitit te kaluar.