Fterra dhe Çorraj prej mëngjesit pa enegji. OSHEE: S’kemi automjet për atje

Banoret e fshatrave Çorraj dhe Fterre jane qe prej mengjesit pa energji.
Shkak per mungesen e enegjise eshte keputja e televe, problem per te cilin banoret kane njoftuar pergjegjsit e zones.
Por ata jane shprehur se nuk kane automjete per te shkuar dhe te rregullojne problemin.
Fshatrat Fterrë dhe Çorraj ndodhen rreth 8 km ne veri te Borshit, Bashkia Himare.