Fillon përsëri rindërtimi i banesave të prishura në Ksamil

ksamil 1
Policia e Sarandës ka organizuar gjatë orëve të natës një operacion ne vendin e quajtur “Baxho”, në Ksamil. Disa punetorë jane kapur në flagrance duke rindertuar 3 godina te prishura 1 muaj më parë nga INUV i Bashkisë Sarandë. Gjatë këtij operacioni është arrestuar një 52-vjecar, i dyshuar si pronar i banesës dhe janë shpallur ne kërkim dy pronarët e tjerë