FAKTOJE.AL/ Rruga për tek Syri i Kaltër asnjë ndryshim nga viti i kaluar

Syri i Kaltër, monumenti i natyrës në jug të vendit ka disa probleme, ndër kryesoret rruga.
Shtuar kësaj, ende ky monument nuk ka nje plan menaxhimi në zbatim edhe pse çdo vit tërheq mijëra turistë.

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit e ka hartuar një plan i cili ende nuk është miratuar ndërsa Bashkia Finiq, ku shtrihet ky monument do ta bashkëmenaxhojë Syrin e Kaltër me AKZM.

Syri i Kaltër, monumenti i natyrës në jug të vendit ka disa probleme, ndër kryesoret rruga. Shtuar kësaj, ende ky…

Gepostet von Faktoje am Donnerstag, 28. Mai 2020