Është gjetur një portofol dhe kartë ID e një shtetasi aziatik

Është gjetur ditën e sotme një portofol dhe kartë ID e një shtetasi aziatik.
Sendet janë gjetur në qendër të Sarandës.

Kushdo që e njeh apo ka kontakt nëse ka qenë akomoduar në hotelin e tyre, lutet ta njoftojë për të kontaktuar në +355673052840