ENIGMA/ Zbluholen në Sarandë 2 automjete të mbytura në det

Zhytësit e Spiranca Diving Center kanë zbuluar në ujërat e detit në Sarandë 2 automjete.
Mbetet enigmë arsyet dhe koha e mbytjes së këtyre automjeteve në det.

VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saranda Web (@saranda.web)