Emigruan drejt Turqisë, familja Kane nga fisi i Shalsiotëve nga Pandalejmoni kërkon të afërmit

Rasti eshte identifikuar nga gazetarja Mimoza Elezi, e cila ka kontaktuar ne Saranda Web dhe kerkon te behet publik.
Çamet e Turqise 107 vjet ne Emigrim, Kerkojne Fisin Hallat e Tyre SHALJOTET FİSİ shaljoteve, shkruan Mimoza Elezi.

Hamza dhe Emine KANE emgiruan ne Turqi nga Pandalemoni dhe mbrapa ngelen Halili, i cili vdiq ne lufte dhe motrat Rabie dhe Adile.

Femijet e tyre, te cilet ndodhen ne Turqi jane ne kerkim te fisit te tyre. Kushdo qe mund te kete ndonje informacion, lutet te informoje.