Emërime të reja në Bashkinë Delvinë dhe Spitalin e Delvinës

Diten e sotme mesohet se ne institucionet ne qytetin e Delvines jane bere emerime te reja.
Pas emerimit te Filip Xuxit, diten e sotme eshte emeruar edhe nenkryetari tjeter i Bashkise Delvine.
Ne kete post kryetarja Majlinda Qilimi ka emeruar Brunilda Meleqin, e cila deri tani drejtonte Spitalin e Delvines.
Nderkohe mesohet se ne krye te Spitalit te Delvines vjen Izet Silaj, i cili eshte edhe kryetar i PS Delvine dhe njeheresh kryetar i Keshillit Bashkiak ne kete qytet.