Dritan Peçi i përgjigjet thirrjes së Saranda Web, ofron ushqime për 16 familje

Biznesmeni dhe anëtar i Këshillit Bashkiak të Sarandës Dritan Peçi i është përgjigjur thirrjes së Saranda Web, duke shpërndarë sot ndihma ushqimore për 16 familje të sugjeruara nga Saranda Web, të cilat në këto ditë gjenden në vështirësi ekonomike si pasojë e izolimit dhe papunësisë.

Urojmë që kjo nismë të përqafohet edhe nga bizneset e tjera, si shenjë solidariteti qytetar në këto ditë të vështira izolimi.