Dështim me “sukses të plotë” aktiviteti i Bashkisë Sarandë, spektatorë vetëm administrata

Ka dështuar plotësisht aktiviteti i organizuar nga Bashkia Sarandë e cilësuar si “Veprimtari me Veteranët e Futbollit”.
Pavarësisht se për nga organizimi dukej se ishte shpenzuar shumë, shkallët e stadiumit Andon Lapa sot ishin të boshatisura nga sportdashësit, pasi për këtë aktivitet nga ana e organizatorëve nuk ka patur asnjë njoftim për qytetarët, çuditërisht as në faqen në facebook të Bashkisë Sarandë.
Në karriget e tribunës kryesore kanë qenë të ulur vetëm disa punonjës të bashkisë apo familjarë të tyre, ndërsa shkallët e stadiumit ishin të boshatisura.

Pavarësisht se fillimisht ishte njoftuar se eventi do të zhvillohej me 4 ekipe, veteranët e Luftëtarit nuk janë paraqitur.
Ende nuk është dhënë ndonjë shpjegim se pse nuk u ftuan në këtë event veteranët e ekipit të Bistricës së Delvinës.

View this post on Instagram

Sportdashësit sarandiotë braktisin "karnavalin" e Bashkisë Sarandë Zhvillohet ditën e sotme në Sarandë Turneu i Veteranëve të Futbollit, një event me pjesëmarrjen e ekipeve të Butrintit, Flamurtarit dhe Korfuzit të Greqisë. Pavarësisht se fillimisht ishte njoftuar se eventi do të zhvilkohej me 4 ekipe, vetaranët e Luftëtarit nuk janë paraqitur. Mister mbetet arsyeja pse nuk u ftuan në këtë event veteranët e ekipit të Bistricës së Delvinës. Më herët Bashkia Sarandë ishte justifikuar se eventi organizohej nga Prefekti i Vlorës, një justifikim absurd ky pasi kushdo e di se askush s’mund të organizojë evente dhe të përcaktojë të ftuarit në shtëpinë e fqinjit. Nga ana e tifozerisë së Delvinës pati një indinjatë dhe irritim për lënien e veteranëve të Bistricës jashtë eventit.

A post shared by Saranda Web (@saranda.web) on