Bashkia e Finiqit merr një dhuratë nga Ambasada greke

 

Ambasada Greke ne Tiranë dhuron nje mjet tip foristrade Bashkise Finiq , mjet ky qe do sherbeje per bashkine me te madhe ne jug te vendit me 59 fshatra.
Akti I firmosjes se kontrates se dhurimit dhe dorezimit të mjetit u be ne mjediset e Konsullates Greke ne Gjirokaster nga z Konstantinos Mihelis per Ambasaden Greke ne Tiranë dhe z Leonidha Kristo, kryetar i Bashkise Finiq.
Kryetari i Bashkise Leonidha Kristo falenderon me kete rast ministrin e jashtem grek Niko Gotzias, ambasadoren Greke ne Tiranë Eleni Surani si dhe Autoritetet Greke prane Konsullates ne Gjirokaster duke shprehur keshtu mirenjohjen e gjithe 
minoritetit grek qe ai perfaqeson