Basha mbledh Kolegjin: Më tregoni çfarë keni bërë prej 30 qershorit

Lideri demokrat Lulzim Basha ka mbledhur në selinë blu paraditen e sotme kolegjin e kryetarëve. Mësohet se qëllimi i këtij takim është riorganizimi i partisë.

Axhenda e takimeve në PD

Ora 09.00: Kryetarët e Degëve të Qarkut Tiranë dhe Kryetari i FRPD.
Ora 10.00: Kryetarët e Degëve të Qarkut Durrës, Elbasan dhe Berat.
Ora 11:00: Kryetarët e Degëve të Qarkut Shkodër, Lezhë, Dibër dhe Kukës.
Ora 12:00: Kryetarët e Degëve të Qarkut Gjirokastër, Vlorë, Fier dhe Korçë.

lajm në përditësim…