Banorët e Rrugës 5 të përmbytur mes ujrave të zeza

ujra te zeza sarande 1 ujra te zeza sarandeBanorët e Rrugës 5 të përmbytur mes ujrave të zeza. Banorë të Rrugës 5 ankohen se janë të detyruar të jetojnë mes ujrave të zeza.
Kjo situatë sipas tyre ka ardhur nga cilësia e dobët e punimeve të kryera.
Sic duket edhe nga fotot, tubacioni i ujrave të zeza është lënë i pambuluar, ndërkohë që edhe tubacioni i ujit të pijshëm gjithashtu është lënë pa mbuluar dhe mes ujrave të zeza.
Banorët shprehen se do t`i drejtohen Prokurorisë së Sarandës me kallëzim penal ndaj përgjegjësve të krijimit të kësaj situate.