Fillimi Autorët Shkrime nga Uesli Didani

Uesli Didani

60 POSTIME 0 KOMENTET
I talentuar në Teknologjinë e Informacionit dhe Komunikimit që në moshën 12 vjeçare, Uesli Didani pranohet në grupet e administratorëve të faqeve më të mëdha shqiptare të kohës. Punon në disa faqe deri në momentin që angazhimi i tij përqëndrohet në administrimin e faqes Saranda Web në facebook. Në vitin 2016 ndërton webfaqen sarandaweb.net