Artur Kseno ikën nga OSHEE, drejt një posti të rëndësishëm

Saranda Web ka mesuar se Drejtori i OSHEE Sarande ka kerkuar doreheqje per te kaluar ne drejtimin e nje institucioni me te rendesishem.
Tejkalimi pa probleme ne furnizimin me energji elektrike ne Sarande dhe gjithe zonat turistike pergjate sezonit veror mesohet se jane arsyet pse Artur Ksenos do t’i besohet nje detyre e re.