Aktori i njohur publikon videon e skandalit, ku e ka katandisur Sarandën Korseli

Aktori i humorit Rezart Veleshnja ka publikuar nje video në instagram, ku ironizon gjendjen e krijuar nga plehrat, të cilat po qelbin jo vetëm periferite e qytetit, por edhe qendrën dhe zonat pranë resorteve turistike.

Sot shfaqe art edhe kulture ne sarande!

1,444 Likes, 2 Comments – Rezart Veleshnja (@rezart._.veleshnja) on Instagram: “Sot shfaqe art edhe kulture ne sarande!”