Aksidenti në Shën Vasil, transportohet me helikopter i plagosuri

Një çiklist italian është aksidentuar pasi ka humbur kontrollin e mjetit pasditen e sotme në Shën Vasil.
Ai eshte transportuar nga ambulanca e turit ciklistik drejt qytetin e Sarandës, ku ka marre ndihmen e pare mjeksore.
Ai është transportuar me pas me helikopter drejt Tiranës për të marrë ndihmë më të specializuar mjekësore.

I aksidentuari është Massimo Rosa dhe ishte pjesë e një turi çiklistik italian.