4 Kompani në garën e tenderit për Ujësjellsin e Delvinës

Është zhvilluar mesditën e sotme  tenderi per Ndërtimin e Ujësjellësit të Ri të qytetit të Delvinës.
Lajmi bëhet i ditur për Saranda Web nga kryetari i Bashkisë Delvinë Rigels Balili, i cili premtimin kryesor përgjatë mandatit të tij ka patur pikërisht sigurimin me ujë të pijshëm të qytetarëve të Delvinës.
Në tenderin e organizuar nga KFV në Tiranë morren  pjesë  4 kompani.
Vijon procesi i shqyrtimit te dokumentacionit të tenderit dhe shpallja e fituesit pritet të bëhet gjatë ditëve në vijim.