2 të arrestuar dhe 1 në kërkim për transportin e 3 cantave me 48 kg kanabis

Dy shqiptarë të moshave 41 dhe 50 vjeç kanë rënë në prangat e policisë ndërkohë që një tjetër i moshës 24 vjeç është shpallur në kërkim.

Ata u vunë në prangat e policisë greke për shkak se u kapën duke tranportuar 3 çanta me 48 kg kanabis përmes kufirit shqiptar.

Mësohet se 24-vjeçari u largua në drejtim të një pylli pranë kufirit greko-shqiptar ku dhe ka humbur nga gjurmët e policisë greke e cila është vënë në ndjekje të tij.