Vjedhje e pazakontë gjatë natës në Sarandë.
Dy të moshuar, përkatësisht nga 71 vjec, kanë denoncuar në Komisariatin e Policisë Sarandë një vjedhje të pazakontë.
Ata denoncojnë se në automjetet e tyre, që i kishin të parkuara përpara pallatit, u është vjedhur karburati.
Policia nga ana e saj thotë se po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve.

 

Loading...