Turistja suedeze rrëzohet & thyen hundën në trotuarin e ngushtë

Nje turiste suedeze eshte rrezuar gjate ecjes ne trotuarin e rruges Turizem – Kanali i Cukes.
Sipas deshmitareve, ajo ka pesuar demtime serioze ne fytyre duke thyer hunden.
Shkak i rrezimit ka qene trotuari i ngushte dhe i demtuar ne kete segment.
Kalimtaret kane njoftuar ambulancen, e cila po e transporton ne keto caste drejt spitalit.