Shkatërrohet gjatë natës ura e kanalit ujitës “Thoma Filipeu” – VIDEO

Shirat e shumtë kanë shkatërruar gjatë natës urën e kanalit ujitës “Thoma Filipeu” në Livinë, Bashkia Finiq.
Kanali ujitës është ndërtuar gjatë viteve të komunizmit dhe shërbente për vadutjen e gjithë fushave të Vurgut.
Më herët gjatë një takimi me ish ministrin e Bujqësisë Bledi Çuçi, kryetari i Bashkisë Finiq kishte kërkuar rikonstruksionin e kësaj vepre ujitëse.

VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saranda Web (@saranda.web)