Rojet Bregdetare shpëtojnë nga mbytja 3 persona

23/02/1920:14

Shperndaje:


Tre persona jane shpetuar nga rojet bregdetare te Sarandes.
Nje mjet detar e tipit Veljere me emrin “ Sea Shell” me flamur Amerikan me tre veta ne bord, vinte nga Dubrovniku – Kroaci per ne Sarande.
Ne drejtim te Qefalit pesoi difekt dhe ishte ne varesi te eres, u lidh me radio me kapitenerine e Portit te Sarandes.
Kapiteneria njoftoi Q.N.O.D- ne dhe ne menyre urgjente dolen dy anije te rojes bregdetare te cilat bene te mundur shpetimin dhe rimorkimin e tyre deri ne portin e Sarandes.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.