Reshjet e shiut rrezikojnë përsëri argjinaturën e Çukës

Reshjet e dendura të shiut gjatë 24 orëve të fundit kanë bërë që lumenjtë Kalasë dhe Bistricë të fryhen në atë masë saqë rrezikohet edhe argjinatura e Çukës.
Uji aktualisht në argjinaturën e Çukës gjendet vetëm disa centimetra larg nivelit maksimal për të kapërcyer argjinaturën.
Edhe lumi Kalasë në Urën e Vanës ndodhet vetëm centimetra nga niveli maksimal dhe rrezikon të bllokojë qarkullimin e mjeteve drejt fshatit Vanë.