Remonti: Lagjet periferike të Sarandës nesër pa energji

OSHEE Sarandë njofton se si rezultat i remontit te planifikuar per muajin Qershor, diten e Marte, prej ores 09 deri ne oren 14’00, do te kete nderprerje te furnizimit me energji elektrike ne keto zona te Sarandes dhe konkretisht në lagjet periferike te Cukes, Berdeneshit, Manastirit etj.